Retourneren

Heeft u hout bij ons gekocht en wilt u dit retourneren?
Hiervoor gelden enkele regels

Regels
  • Maatwerk kan niet retour
  • Hout wat bezorgd is dient zelf retour gebracht te worden. Of op aanvraag door ons
  • Geen verf of vuil resten aan hout.
  • Hout dient binnen 14 dagen retour te worden gebracht

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten, heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper). 

LET OP:
I
ndien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:
Uiteraard zijn de retourkosten volledig afhankelijk van uw specifieke bestelling, op basis van onze gemiddelde orderwaarde geven wij een realistische indicatie, echter kan deze altijd afwijken van uw specifieke situatie. Uiteraard vragen wij indien gewenst een offerte aan bij onze vaste transporteur waarbij wij u voorzien van een gericht prijsvoorstel t.b.v. transport.

Indicatie retourkosten: Tussen de €119 en 151.25,- incl. BTW. 
In het geval van een kooiaap: € 100,- incl. BTW extra. 

U behoud altijd het recht de producten zelf retour te sturen Let op retour zendingen zijn altijd op eigen risico.

Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Maakt u gebruik van onze retour offerte houden wij het bedrag voor retour in bij de terug betaling