Hout


Welkom bij Houthandel Ter Aar, dé specialist op het gebied van hout! Bij ons vindt u een breed assortiment aan hoogwaardig hout, waaronder eikenhout, hardhout, vurenhout en plaatmateriaal.

Of u nu op zoek bent naar de perfecte houtsoort voor uw meubelproject, een stevige hardhouten vlonder wilt aanleggen in uw tuin, een sfeervolle eikenhouten vloer wilt leggen of plaatmateriaal nodig heeft voor een renovatieklus, wij hebben voor ieder project het juiste hout.

Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies. Wij begrijpen als geen ander dat de keuze voor het juiste hout essentieel is voor het slagen van uw project. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om de gewenste houtsoort, afmetingen of afwerking, wij zorgen ervoor dat u met het perfecte hout naar huis gaat.

Naast ons uitgebreide assortiment hout, bieden wij ook scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heeft u binnen no-time het benodigde hout in huis en kunt u direct aan de slag. Voor grotere projecten kunnen wij zelfs het hout op maat zagen.

Dus waar wacht u nog op? Breng een bezoek aan Houthandel Ter Aar en ontdek ons ruime aanbod aan eikenhout, hardhout, vurenhout en plaatmateriaal. Wij staan voor u klaar om uw project tot een succes te maken.