filter_list

Filter

Afrastering
Bij Van Hameren Houthandel bieden wij verschillende afrastering mogelijkheden, waaronder:

 

  1. Kastanje hout: Kastanje houten palen en liggers zijn een populaire keuze voor het bouwen van stevige en duurzame afrasteringen. Kastanje hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en weerstand tegen schimmels en insecten, waardoor het zeer geschikt is voor buitengebruik.
  2. Gegalvaniseerd gaas: Gegalvaniseerd gaas is een stevig en roestbestendig materiaal dat veel wordt gebruikt voor het omheinen van tuinen, dierenverblijven, en terreinen. Het gaas is verkrijgbaar in verschillende maaswijdtes en hoogtes, zodat het aan verschillende behoeften kan voldoen.

Naast deze opties bieden wij ook andere afrastering materialen aan, zoals draadpanelen, houten schermen en poorten. Onze ervaren medewerkers kunnen u adviseren over de beste afrastering oplossing voor uw specifieke behoeften en budget.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gaaspaneel 180x180 CM thermisch verzinkt 4 MM maas 10x10 CM

Gaaspaneel 180x180 CM thermisch verzinkt 4 MM maas 10x10 CM

24,50

visibility

Schapengaas zwaar 100cm x 50mtr | verzinkt | 1.9/2

Schapengaas zwaar 100cm x 50mtr | verzinkt | 1.9/2.45mm

156,00

Afrastering van kastanje hout in combinatie met gegalvaniseerde gaasdelen is een populaire keuze voor het omheinen van tuinen, percelen en weilanden. Kastanje hout, gewonnen uit duurzaam beheerde bossen, staat bekend om zijn sterkte en natuurlijke uitstraling. Het is een robuust en weerbestendig materiaal, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik in buitentoepassingen.

Afrasteringen gemaakt van kastanje hout kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke vereisten te voldoen. De houten palen en liggers worden vaak gepunt zodat ze gemakkelijk in de grond kunnen worden geplaatst. Dit zorgt voor een solide basis en biedt extra stabiliteit, vooral in gebieden met harde bodems of winderige omstandigheden.

Om te voorkomen dat dieren door de afrastering kruipen of erdoorheen springen, kunnen gegalvaniseerde gaasdelen worden toegevoegd aan de kastanje houten structuur. Het gaas is gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat betekent dat het beschermd is tegen roest en corrosie. Dit maakt het gaas duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik.

De combinatie van kastanje hout en gegalvaniseerd gaas zorgt voor een solide en betrouwbare afrastering die zowel mensen als dieren veilig binnen en buiten houdt. Het natuurlijke karakter van het kastanje hout voegt schoonheid en charme toe aan het landschap, terwijl het gaas een extra functioneel element biedt.

Daarnaast is deze combinatie van materialen relatief onderhoudsarm. Het kastanje hout vergrijst in de loop der tijd op een mooie manier, waardoor de afrastering er nog natuurlijker uitziet. Het gegalvaniseerde gaas behoeft weinig onderhoud en kan eenvoudig schoongemaakt worden met water en mild reinigingsmiddel indien nodig.

Al met al is een afrastering van kastanje hout met gegalvaniseerde gaasdelen een duurzame keuze die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het biedt privacy, veiligheid en een vleugje natuurlijke schoonheid in elke buitenruimte.