Iroko-boomstambladen-tafelbladen
roko boomstambladen zijn platen die worden gesneden uit de boomstam van de iroko boom. Iroko (Milicia excelsa) is een hardhoutsoort afkomstig uit West-Afrika en staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende weerstand tegen rot, insecten en schimmels.

De boomstambladen hebben een mooie geelbruine kleur met donkerbruine aderen. Ze hebben een natuurlijke en rustieke uitstraling en zijn zeer geschikt voor gebruik in interieur- en exterieurtoepassingen.

Iroko boomstambladen worden meestal gebruikt voor het maken van meubels, zoals tafelbladen, banken, kasten en planken. Ze kunnen ook worden gebruikt voor vloeren, traptreden, deuren, bekleding en andere decoratieve toepassingen.

De bladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van enkele centimeters tot enkele centimeters. Ze kunnen worden bewerkt en aangepast naar de gewenste vorm en afmetingen. De randen van de boomstambladen hebben meestal een organische vorm die de natuurlijke oorsprong benadrukt.

Iroko boomstambladen zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder veel onderhoud. Ze zijn bestand tegen vocht, temperatuurschommelingen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten.

Al met al zijn iroko boomstambladen een populaire keuze vanwege hun unieke uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elk interieur- of exterieurontwerp.
 


 


Iroko bladen zijn uitstekend geschikt voor gebruik als badkamerplanken. Iroko is een duurzaam en waterbestendig hardhout afkomstig uit Afrika. Het heeft van nature een hoge oliegehalte, waardoor het bestand is tegen vocht en rot. Daarnaast heeft iroko een mooie warme kleur en een opvallende korrelstructuur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke badkamer. Met regelmatig onderhoud en behandeling kan iroko lang meegaan en zijn mooie uitstraling behouden.